​​Galleri

Aabybro By Night 2018

​Aabybro var klædt med mange farverige paraplyer, da der fredag var By Night i byen. Hele midtbyen var lukket for kørende trafik fra klokken 15, og det betød, at mange butikker kunne komme ud i det gode vejr med deres produkter.

Gennem hele byen var der spændende boder, og der var flere klubber og foreninger, som viste flaget. Aabybro Viseklub var en af foreningerne, som havde lavet en stand for enden af Aabybrocenteret.

– Vi er en nystartet forening med et ønske om at udbrede sang- og viseglæde til alle i Jammerbugt Kommune, fortæller en af initiativtagerne, John Hedelund.

Det gode vejr fredag aften fik mange til at blive siddende ved de mange opstillede borde, som var opstillet igennem hele Aabybro. Aftenen sluttede med en gratis koncert med Nikolaj & Piloterne på scenen i Aabybro Centret​

​Aabybro By Night 2017

Der var lagt mange kræfter i årets By Night i Aabybro, hvor temaet var Back to the 90´s. Mange mødte op til en fornøjelig aften, og spisestederne havde meget travlt med at servicerer gæsterne. En By night er meget afhængig af vejret, for der er mange aktiviteter ude i det fri, og det er også her de fleste spiser deres mad.Derfor var det også for at bruge det nordjyske – TRÆLS – da der kom en meget stor kraftig regnbyge og ødelagde den gode stemning.

Men efter regnbygen kom solen frem og det betød også at der blev liv i gaderne i Aabybro, men de spisende gæster kom ikke til bage til bordene, som stod ude i det fri.

Åbningstider​

​Man - onsdag:

9.30-17.30​

Tors -fredag:

9.30-18.00​

Lørdag:

9.30-13.00​

  ​GRATIS PARKERING

Nyheder​

Ny hjemmeside
I samarbejde med DanaWeb har vi fået udviklet en ny flot hjemmeside.
Læs mere »